fbpx

Studenten en scholieren

Wil jij komen werken bij De Familie Suykerbuyck?

Voor ons pannenkoekenrestaurant De Familie Suykerbuyck in Valkenswaard zoeken we ter uitbreiding van ons topteam:

Studenten/scholieren

  • Jong & gezellig team vol ambitie
  • Flexibele werktijden
  • Salaris ruim boven cao
  • Ideale secundaire arbeidsvoorwaarde: pannenkoeken eten 🙂
  • Vanaf gemiddeld 10 uur per week

Vind je het leuk om een lach op het gezicht van onze gasten te toveren? Van harte welkom!

Lees meer over de mogelijkheden voor studenten/scholieren...

Ter uitbreiding van ons team zoeken we behoorlijk aantal studenten & scholieren. Bijna alle functies die we binnen ons restaurant hebben, kun je ook als student/scholier vervullen.

  • Is je passie koken? Check dan vooral de functie voor kok
  • Een topper in gasten helpen? Dan ben jij wellicht de bediening die we zoeken…

Ben je liever de kracht achter de schermen? Dan is wellicht de functie voor afwasser/runner wat voor je.  Als afwasser/runner zorg je ervoor dat alle vieze borden, bestek, pannen etc. weer schoon zijn. Gelukkig niet met de hand, maar met een professionele vaatwasmachine. Het is zo op het eerste gezicht wellicht niet het meest aantrekkelijke werk, maar vergeet niet dat het súper belangrijk werk is. Onze gasten willen uiteraard van een schoon bord en met schoon bestek eten. Als scholier (zonder ervaring) begin je vaak als afwasser/runner. Na een jaar is het dan tijd om door te groeien naar bediening of keuken. Als je dat wilt, uiteraard.

Flexibele werktijden
We snappen dat je als student/scholier wisselende studietijden hebt en dat het soms ook tijd voor een feestje is. Voorafgaand aan het maken van de planning geef jij je beschikbaarheid door. En daar houden wij rekening mee. Heb je het een periode druk met examens (en daarna feesten), dan werk je wat minder. Heb je vakantie en wil je meer werken, dan werk je meer. We zijn zelf ook jong geweest, dus we snappen hoe het werkt 🙂

Heb je vragen, wil je een keer komen kijken of direct solliciteren? Bel of app Michiel: 06 44928797 of mail naar michiel@suykerbuyck.nl. We horen graag van je!