fbpx

Medewerker schoonmaak

Wil jij komen werken bij De Familie Suykerbuyck?

Voor ons pannenkoekenrestaurant De Familie Suykerbuyck in Valkenwaard zoeken we voor uitbreiding van ons topteam een:

medewerker schoonmaak M/V

  • Jong & gezellig team vol ambitie
  • Salaris ruim boven cao, reiskosten, pensioen, fooi etc.
  • Parttime (gemiddeld 16 uur per week)
  • Je komt gewoon bij ons werken (dus niet via een uitzendconstructie o.i.d.)

Vind je het leuk om een lach op het gezicht van onze gasten te toveren? Van harte welkom!

Lees meer over de vacature voor medewerker schoonmaak...

Vriendelijkheid en kwaliteit voor onze gasten vinden wij super, super belangrijk. Onderdeel van kwaliteit is, is dat alles proper en netjes is. Hier ligt dus een grote uitdaging voor jou en je directe collega’s. Buiten de openingsuren zorg jij dat het restaurant (zalen, terras, toiletten etc.) weer spic en span is voor de gasten van de volgende dag.

Hou je van pannenkoeken en vind je het belangrijk dat alles netjes en schoon is? Reageer dan snel!

Je dagelijkse werkzaamheden zijn divers, denk bijvoorbeeld aan stofzuigen, dweilen, stoffen van de zalen, terras vegen, planten verzorgen, toiletten schoonmaken, etc. etc. Belangrijkste: je ziet wat schoongemaakt en/of opgeruimd moet worden. Jij bent verantwoordelijk voor de details waardoor de gasten zien dat alles schoon en netjes is!

Als je een relevante opleiding of diploma hebt, heeft dat zeker onze voorkeur. maar het is niet per se noodzakelijk. Stressbestendigheid, liefde voor het vak, hard werken en team spirit vinden wij veel belangrijker! Dus ook als je van je hobby je (bij)baan wilt maken, ben je van harte welkom.

Je werkdagen en -tijden bepalen we in overleg. Gezien de openingstijden van ons restaurant zijn je werkdagen en -tijden in principe van donderdag t/m maandag van voor 11:00 uur óf na 20:00 uur.

Heb je vragen, wil je een keer komen kijken of direct solliciteren? Bel of app Michiel: 06 44928797 of mail naar michiel@suykerbuyck.nl. We horen graag van je!