fbpx

Kok Oirschot

Wil jij komen werken bij De Familie Suykerbuyck?

Voor ons pannenkoekenrestaurant De Familie Suykerbuyck zoeken we voor uitbreiding van ons topteam een:

(zelfstandig werkend) Kok
voor onze vestigingen in Oirschot en Valkenswaard

 • Jong & gezellig team vol ambitie
 • Gunstige werktijden omdat de keuken om 20 uur sluit
 • Salaris ruim boven cao
 • Ideale secundaire arbeidsvoorwaarde: pannenkoeken eten 🙂
 • Fulltime of parttime

Vind je het leuk om een lach op het gezicht van onze gasten te toveren? Van harte welkom!

Heb je vragen, wil je een keer komen kijken of direct solliciteren? Bel of app Michiel: 06 44928797 of vul onderstaand contactformulier in. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we eerlijk gezegd niet echt op prijs.


  Ja, ik wil (misschien) bij De Familie Suykerbuyck komen werken!
  Neem contact met me voor onderstaande functie(s):

  .

  Lees meer over de vacature voor kok...

  In vergelijking met andere restaurants hebben we wellicht een wat eenvoudige kaart, maar de gerechten zijn wel super lekker! Mede omdat we praktisch alles zelf maken. We focussen op kwaliteit en scoren dan ook vele positieve reviews. De restaurants hebben ca. 150 zitplaatsen (binnen en buiten).

  De keuken sluit vanaf 20 uur, dus dit betekent dat we – voor de horeca – relatief gunstige werktijden bieden. Afhankelijk van de seizoensdrukte werk je op basis van fulltime drie tot vijf dagen per week. (Je krijgt wel gewoon een vast maandsalaris op basis van het gemiddeld aantal uur per week.)

  Tijdens de shift bereid je alle gerechten. Op de drukkere momenten werk je samen met een collega. Op de rustige momenten werk je ook regelmatig alleen. ‘Huisgemaakt’ is veel lekkerder, dus we kopen zo min mogelijk kant en klaar in. Onderdeel van je job is dus ook dat je alle gerechten (voor)bereidt. En als je goede ideeën hebt voor nieuwe gerechten of hoe we efficiënter kunnen werken, horen we dat uiteraard ook graag.

  Als je een opleiding of diploma voor kok hebt, heeft dat zeker onze voorkeur. maar het is niet per se noodzakelijk. Stressbestendigheid, liefde voor het vak en koken met passie vinden wij veel belangrijker! Dus ook als je van je hobby je (bij)baan wilt maken, ben je van harte welkom.

  >> Klik hier voor de referentiefunctie met bijbehorend functie- en competentieprofiel (opent in een nieuw scherm).