fbpx

Assistent-manager Oirschot

Wil jij komen werken bij De Familie Suykerbuyck?

Voor onze nieuwe vestiging in Oirschot (opening lente 2024) zoeken we voor de uitbreiding van ons topteam een:

Assistent-manager
voor onze nieuwe vestiging in Oirschot

 • Jong & gezellig team vol ambitie
 • Gunstige werktijden omdat de keuken om 20 uur sluit
 • Salaris ruim boven cao
 • Ideale secundaire arbeidsvoorwaarde: pannenkoeken eten 🙂
 • Fulltime of parttime

Vind je het leuk om een lach op het gezicht van onze gasten te toveren? Van harte welkom!

Lees meer over de vacature assistent-manager

Als assistent-manager ben onze lokale rechter- en linkerhand. Omdat pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck twee vestigingen heeft – en dit zullen er nog wel meer worden – kunnen we niet altijd zelf aanwezig zijn. Maar, we hebben het vertrouwen dat het team en de gasten bij jou als assistent-manager in goede handen zijn.

Naast je meewerkende werkzaamheden in de bediening ben je als assistent-manager medeverantwoordelijk voor onder andere: personeelsbeleid, voorraadbeheer, administratie/kassacontrole en sturing op de dagelijkse operatie. Kortom, een uitdagende functie met gezien de groeiambitie ook serieuze doorgroeimogelijkheden.

We zijn een echt familierestaurant. Er komen gedurende de week behoorlijk veel toeristen en recreanten, evenals vele vaste gasten. En… als pannenkoekenhuis komen er natuurlijk vooral veel (groot)ouders met de (klein)kinderen genieten. Jij vindt het leuk om al voor al deze verschillende gasten met een grote glimlach “het vuur uit je schoenen te lopen”.

In vergelijking met andere restaurants hebben we wellicht een wat eenvoudige kaart, maar de gerechten zijn wel super lekker! We focussen op kwaliteit en scoren dan ook vele positieve reviews. Als medewerker in de bediening druk jij hier natuurlijk een grote stempel op.

Het nieuwe restaurant in Oirschot heeft binnen ongeveer 80 zitplaatsen en buiten circa 60. Daarnaast is er – uniek – een kegelbaan aanwezig. Naast dat dat leuk en gezellig is, is dat natuurlijk ook een mooie klantentrekker.

Onze keuken sluit vanaf 20 uur, dus dit betekent dat we – voor de horeca – relatief gunstige werktijden bieden. Afhankelijk van de seizoensdrukte werk je als fulltimer drie tot vijf dagen per week. (Je krijgt wel gewoon een vast maandsalaris op basis van het gemiddeld aantal uur per week.)

Samen met de collega’s zorg je ervoor dat onze gasten een plezierige tijd ervaren. Natuurlijk tijdens de shift, maar kwaliteit begint al met een goede voorbereiding zodat de gasten direct bij opening perfect kunnen worden ontvangen. En aan het einde van de dag moet er opgeruimd en schoongemaakt worden. Niet het leukste werk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Op de drukkere dagen werk je samen met collega’s. Op de rustige momenten sta je er soms ook alleen voor.

Als je een horeca-opleiding of diploma hebt, heeft dat zeker onze voorkeur. maar het is niet per se noodzakelijk. Stressbestendigheid, liefde voor het vak en serieuze ervaring in een min of meer vergelijkbare functie vinden wij veel belangrijker! Gezien de verantwoordelijke rol die je binnen de vestiging hebt, moeten we samen echt het gevoel hebben dat we op één lijn zitten.

>> Klik hier voor de referentiefunctie ‘bedrijfsbeheerder’ met bijbehorend functie- en competentieprofiel (opent in een nieuw scherm).

 

Heb je vragen, wil je een keer komen kijken of direct solliciteren? Bel of app Michiel: 06 44928797 of vul onderstaand contactformulier in. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we eerlijk gezegd niet echt op prijs.


  Ja, ik wil (misschien) bij De Familie Suykerbuyck komen werken!
  Neem contact met me voor onderstaande functie(s):

  .