fbpx

Werken bij De Familie Suykerbuyck

Wil jij komen werken bij De Familie Suykerbuyck?

Fijn dat je eventueel bij De Familie Suykerbuyck wilt komen werken! We zoeken enthousiaste medewerkers die vol energie met ons mee willen groeien en gasten blij willen maken. Op deze pagina vind je meer info over de openstaande vacatures bij De Familie Suykerbuyck. Heb je nog vragen of wil je een keer langskomen om te kijken en de sfeer te proeven? Aarzel dan niet om ons te bellen.

Graag tot binnenkort!
Michiel (06 44928797) & Martijn (06 53258752)
info@suykerbuyck.nl

Voor iedereen die een bijbaan zoekt

Wil je een leuke job die goed staat op je cv? Ter uitbreiding van ons team zoeken we studenten & scholieren (vanaf 15 jaar). Bijna alle functies die we binnen ons restaurant hebben, kun je ook als student/scholier vervullen. Leer er hier meer over

Ben je geen student/scholier, maar vind je het wel leuk om in de horeca te werken? Bij De Familie Suykerbuyck kun je vaste werkzaamheden en activiteiten uitstekend combineren met je passie: werken in de horeca! Een vaste dag in de week, een paar weken in het hoogseizoen, af en toe als oproepkracht? We horen graag wat je wensen en mogelijkheden zijn. Iedereen is van harte welkom!

Oirschot (vanaf begin mei 2024)

(Zelfstandig werkend) kok

Medewerker Bediening

Valkenswaard (Borkel)

Studenten/scholieren

Open sollicitaties

Staat jouw droombaan er niet bij? Niet getreurd, neem zeker even contact met ons op. We komen altijd graag in contact met enthousiaste, hard werkende mensen die onze passie voor pannenkoeken delen. Tot snel!